Werken bij ons

Werken in een kindcentrum betekent onderdeel uitmaken van een team met leerkrachten, pedagogisch medewerkers en onderwijsassistenten. Opvang en onderwijs zijn niet strikt gescheiden maar sluiten op elkaar aan of lopen zelfs door elkaar heen. Dat biedt mooie kansen!

Werken bij ons

Zin in een leuke baan in opvang en/of onderwijs?

Werken in een kindcentrum betekent onderdeel uitmaken van een team met leerkrachten, pedagogisch medewerkers en onderwijsassistenten. Opvang en onderwijs zijn niet strikt gescheiden maar sluiten op elkaar aan of lopen zelfs door elkaar heen. Dat biedt mooie kansen!

Vacatures

Teamcoordinator kindcentrum

Leerkrachten en pedagogisch medewerkers zorgen samen voor een fijne dag waarbij opvang en onderwijs vloeiend in elkaar overlopen. Hoe laat die dag ook begint of eindigt, bij ons voelt ieder kind zich welkom en vertrouwd. Een rustige start van de dag, samen een broodje eten, na schooltijd lekker relaxen en spelen of toch nog even die spreekbeurt afmaken of samen lezen.
Bij onze BSO kan het allemaal. Ook de peutergroep vormt een integraal onderdeel van het kindcentrum. Het activiteitenprogramma wordt in samenspraak met de kleutergroepen ingevuld. 
Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich niet alleen vermaken, maar zich tegelijk ook breed ontwikkelen. In sociale zin, maar ook cultureel, creatief en sportief. 

Om onze opvangactiviteiten op een goede manier te coordineren, zodat alles op rolletjes loopt en wij de beste kwaliteit kunnen bieden, hebben wij een collega met leiderschap en visie nodig. Iemand met ruime ervaring in de kinderopvang die toe is aan wat meer uitdaging dan alleen het werken op een groep.  

Als teamcoordinator beheer je de financien, de personele planning, het pedagogisch beleid, kindplaatsingen en zorg je ervoor dat alle collega's zich op een fijne manier kunnen richten op hun belangrijkste taak: het werken met de kinderen. Je hebt regelmatig overleg met de directeur en de kwaliteitscoordinator over het beleid van het kindcentrum en komt met ideeen om onze aanpak nog verder te verbeteren. 

Ben jij enthousiast, flexibel, ondernemend en beschik je over de juiste diploma's? Sta je open voor samenwerking tussen opvang en onderwijs en zie je daarvan de meerwaarde voor de kinderen en jezelf? 

Wij hebben dan die leuke baan voor jou voor minimaal 16 uur. Je kunt bijvoorbeeld je taken combineren met het werken op de groep binnen ons eigen kindcentrum of op een andere locatie, om zo meer uren te werken. 

Voor solliciteren of meer informatie kun je mailen naar c.sunnotel@talenthoorn.nl


 
Werken bij de SCIO Groep

Het Ooievaarsnest is een kindcentrum van Talent voor opvang en onderwijs. En Talent maakt weer onderdeel uit van de SCIO Groep. Wij verzorgen opvang en onderwijs op zo'n 50 locaties in Hoorn en Koggeland. Er zijn dus altijd leuke banen!

Kijk op werkenbijsciogroep voor alle vacatures of een open sollicitatie.
 

Pedagogisch medewerker aan het woord

Ik voel me hier echt onderdeel van een team. Opvang en onderwijs, dat doen we samen.