Kinderdagverblijf de Zwaaghalsjes

Ons splinternieuwe dagverblijf is een heerlijke plek voor kindjes vanaf 0 jaar. Onze ervaren leidsters weten precies wat uw kindje nodig heeft!

Nieuw: kinderdagverblijf de Zwaaghalsjes

Geen zin in wachtlijsten? Wij hebben direct plek voor uw kindje!

Ons splinternieuwe dagverblijf is een heerlijke plek voor kindjes vanaf 0 jaar. Onze ervaren leidsters weten precies wat uw kindje nodig heeft!
De Zwaaghalsjes is een kleinschalige kinderopvanglocatie die hoort bij kindcentrum Ooievaarsnest. Er zijn twee groepen: een babygroep voor kinderen van 0-2 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het team op deze locatie bestaat uit ervaren leidsters die weten wat kinderen nodig hebben. Samen zorgen zij voor een fijne, veilige en uitnodigende omgeving waarin alle kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

De heerlijke tuin nodigt uit tot lekker veel buitenspelen, de ruimte binnen is gezellig en afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Rustige kleuren, een mooie grondbox, een rustige slaapkamer en een fijne bank om een flesje te kunnen geven; onze babygroep voelt als een huiskamer. In de peutergroep zijn verschillende speelhoeken ingericht en er is zelfs een grote zandbak binnen! 

Onze dagopvang is open van 7 tot 18.30 uur. Wij zijn gevestigd in het hart van Zwaag, naast cultureel centrum De Plataan en tegenover de supermarkt. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. 

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Leerling aan het woord

We werken in schriften, maar ook op de chromebooks. Die afwisseling is heel fijn.