Twee ochtenden peutergroep is top!

De peutergroep is de mooiste start voor ieder kind vanaf 2 jaar. Peutergroep de Ooievaartjes is nu 4 ochtenden open!

Meld uw kind nu aan voor onze peutergroep!

De peutergroep is de mooiste start voor ieder kind vanaf 2 jaar. Peutergroep de Ooievaartjes is nu 4 ochtenden open!

De Ooievaartjes


Onze peutergroep is voor kinderen vanaf 2 jaar die zin hebben de wereld om zich heen te ontdekken samen met leeftijdsgenootjes. Peuters die er klaar voor zijn om stappen te zetten richting meer zelfstandigheid, meer uitdaging, meer kennis, meer sociale vaardigheden en die lekker veel willen bewegen om ook hun motoriek verder te ontwikkelen. Deze peutergroep is bedoeld voor peuters die zullen doorstromen naar de kleutergroepen van het Ooievaarsnest. Er is een intensieve samenwerking tussen de peutergroep en de kleutergroepen. De kinderen die daaraan toe zijn doen mee met activiteiten in de kleutergroep en beide groepen spelen samen buiten. Ook doen de peuters mee aan de gymles van de kleuters, om ook op motorisch gebied volop ontwikkelkansen te bieden. 

Peutergroep De Ooievaartjes is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. De kinderen eten bij ons ook een broodje. 

Voor alle peuters geldt dat zij minimaal twee dagdelen komen, zodat we een goed programma voor hen kunnen bieden. De peuters van deze groep stromen op 4-jarige leeftijd door naar het onderwijs binnen het Ooievaarsnest. 

Peutergroep de Ooievaartjes is geen VVE groep. Kinderen die een VVE aanbod nodig hebben, kunnen terecht bij onze andere peutergroep, de Zwaaghalsjes.

Voor een kennismaking of aanmelden: mail ons via c.sunnotel@talenthoorn.nl of bel 0229 237330.
Meespelen en meekijken kan altijd! U en uw peuter zijn van harte welkom!

 

Leerling aan het woord

We werken in schriften, maar ook op de chromebooks. Die afwisseling is heel fijn.